Meer Over Spirituele Coaching 

 

Spirituele Coaching gaat ervanuit dat we leven in verbinding met het grotere geheel en staat daar ook bij stil.

Tevens gaat het over de spirit, de vonk die ons motiveert tot handelen en een bijdrage aan de wereld te leveren. 

Gewone coaching richt zich met name op de zichtbare thema's die spelen. Spirituele Coaching doet dit ook, maar voegt er een dimensie aan toe. 

 

Waar gaat Verbinding over ?

Het kan gaan over het bewust worden van hoe je verbonden bent met je familie. Zo kun je angsten ervaren die voortkomen uit de lijn van je familie. In dat geval is het relevant om de familie energie op te schonen, zodat jij je weer vrij voelt. Zeker bij chronische problemen (bv steeds terugkerende depressie) blijkt dit vaak te spelen. Daardoor kom je er niet goed los van. Opstellingen kunnen hier o.a een oplossing in bieden.

Verbinding gaat ook over je relaties, je werk en missie en je sociale omgeving.

Daarnaast gaat verbinding, voor wie zover wil kijken, ook over de relatie met 'onzichtbare' werelden, overledenen of je kinderen die spreken over hun tijd voor hun geboorte. Het is zeker geen 'must' dit te weten, maar feit is dat steeds meer mensen dergelijke ervaringen krijgen. 

 

Essentie: Uiteindelijk gaat verbinding over de daadwerkelijke essentie van jouw leven en de manier waarop jij je verbonden voelt met het licht, de Bron, liefde, God of de natuur. Wat voor jou de essentie is is uniek en persoonlijk. Met je essentie verbonden voelen geeft rust, blijdschap en inzicht in je levenspad.